YOZGAT / ÇEKEREK - Özükavak Şehit Özgür Gençer İlkokulu

Özükavak Şehit Özgür Gençer İlkokulu

ÖZÜKAVAK KASABASI ÇEKEREK YOZGAT
Vizyon
Davranışlarıyla çevresine örnek olan, günün gelişen teknolojisine ayak uydurabilen ve kendini sürekli geliştiren ve çevresini de aydınlatan; yetenek ve kabiliyetleri oranında mesleki ve akademik alana bilinçli bir şekilde yönelebilen, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bireyler yetiştirmek.
Misyon
MİSYON : Atatürk İlke Ve İnkılâplarına bağlı, Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda yetişmiş nesillerle dolu; barış içinde, çağdaş bir dünya için; yaratıcı, akılcı, özgür bireyler yetiştirmek için burudayız, vatana hizmete varız.
Başarılar
Okulumuz iyi liselere öğrenci yetiştirme noktasında, başarısını her geçen yıl katlayarak yükseltmektedir.
Kütüphane Kitap Sayısı :2070
Ulaşım
KASABAMIZ ÇEKEREK - KADIŞEHRİ ARASINDA YER ALDIĞINDAN BU GÜZERGAHTA ÇALIŞAN İLÇE DOLMUŞLARIYLA ULAŞIM SAĞLANABİLMEKTEDİR. AYRICA, KASABAYA GİDİŞ- DÖNÜŞ YAPAN ÖĞRETMENLERE AİT SERVİS BULUNMAKTADIR. ULAŞIM SORUNU YOKTUR.
İLÇEDE İKAMET EDEN ÖĞRETMENLER İÇİN ÖĞRETMEN SERVİSİ KULLANILMAKTADIR.
ÖZÜKAVAK KASABASI ÇEKEREK/ YOZGAT
İLÇEYE 23 KM İL MERKEZİNE 90 KM